Home

Despre noi
Produse
Aplicatii
Servicii
Contact

Aplicatii


Produsele fabricate de S.C. Pinola SRL fac parte din instalatiile hidraulice ale utilajelor mobile si fixe precum : automacarale, incarcatoare frontale, excavatoare, motostivuitoare, autogredere, autogunoiere, tractoare agricole, utilaje forestiere, utilaje pentru prefabricate din beton, prese hidraulice, utilaje si instalatii de forat si reparat sonde. Produsele folosite sunt : distribuitoare hidraulice, supape pentru retinerea sarcinii si controlul vitezei la coborarea acesteia, supape de sens deblocabile, utilizate la calare, cuple si rezistente hidraulice.
Acestea sunt numai cateva exemple din aparatura hidraulica fabricata de societatea noastra , noi putem asimila si executa orice distribuitor hidraulic cu comanda manuala, mecanica si diametrul nominal pana la 20mm (avem asimilate mai multe variante de seturi de distribuitoare cu alimentare de la o singura pompa si destinate masinilor de transportat busteni echipate si cu dispozitiv de incarcare).
Daca sunteti interesati de aparatura hidraulica fabricata de societatea noastra va rugam sa ne contactati si va vom trimite un catalog de produse.Automacara tip AMT (UMT)

Automacara tip HT (Ubemar)

Automacara tip HTA (Ubemar)

Automacara tip Hydrom

Incarcator frontal tip Ifron 204D

Autocamioane cu brat articulat (Hyab)

Autogunoiera AGR-12 (Ubemar)

Automacara tip ADK

Motostivuitor (tip Balkancar)

Tractor forestier (TAF)

Tractor industrial TIH
[ Home | Despre noi | Produse | Aplicatii | Servicii | Contact ]Copyright (c) 2006.  SC Pinola SRL - All rights reserved  Design&promotion
by ADVERCO