Home

Despre noi
Produse
Aplicatii
Servicii
Contact

 Produse

Cauta produs:
Categorii
Aplicatii - pe utilaje

    Beneficiind de personal cu mare experienta in domeniul fabricarii de aparatura hidraulica, societatea noastra este un important producator pe piata interna, toate produsele fiind executate dupa documentatia tehnica proprie.

    Produsele fabricate de Pinola echipeaza o mare parte din utilajele de ridicat , incarcat si sapat, fabricate in Romania : automacarale de diferite tipuri ( HT; HTA fabricate de Ubemar Ploiesti; AMT fabricate de UM Timisoara), incarcatoare frontale (IFRON - fabricate de UTEPS Alba Iulia sau IRUM Reghin), buldoexcavatoare, motostivuitoare, autogunoiere, autogredere , utilaje speciale cum ar fi cele de forat sau de reparat sonde , vibroprese de facut boltari si autocamioanele dotate cu dispozitive de incarcat busteni.

    In afara aparaturii hidraulice mai executam si piese de schimb de serie mica dupa documentatia beneficiarilor sau dupa un model pus la dispozitie de client.

Distribuitoare
Distribuitoare hidraulice baterie comandate manual sau mecanic; cu diametrul nominal 10,13,16,20,25; presiuni de lucru de pana la 315bar; posibilitate de protectie la soc si cavitatie pe consumatori; posibilitate de retinere in anumite pozitii; cu diferite scheme hidraulice si cu posibilitatea de a lucra cu una sau mai multe sectiuni de distributie simultan. Exista posibilitatea realizarii unui set de doua sau mai multe distribuitoare alimentate de la aceeasi pompa.

Pentru o functionare corespunzatoare trebuie indeplinite anumite conditii cum ar fi fluidul de lucru trebuie sa fie ulei hidraulic aditivat cu finetea de filtrare 40 μm si temperatura -10°C ÷ 70°C. Fiecare produs este livrat cu instructiuni de montaj si exploatare .

Supape
Supape hidraulice cu diametrul nominal 10, 13, 16, 20, 25; presiuni de lucru pana la 315 bar; de traseu sau panou; reglaj manual cu surub sau rozeta pentru supapele de presiune. Supapele pot fi: de sens; de presiune; de retinere (pe un circuit sau pe doua circuite); de retinere si franare; de retinere cu drosel.

Pentru o functionare corespunzatoare trebuie indeplinite anumite conditii cum ar fi: fluidul de lucru trebuie sa fie ulei hidraulic aditivat cu finetea de filtrare 40 μm si temperatura -10 °C ÷ 70 °C.

Fiecare produs este livrat cu instructiuni de montaj si explotare.

Cuple
Cuple hidraulice

Cuplele hidraulice sunt aparate ce permit legarea a doua circuite fara pierderi exterioare de ulei.

Exemple de cuple realizate:

  A. cuple rapide tip CRH

  B. semicuple pentru cuplare in presiune tip SH

  C. cuple diverse

Drosele
Droselele sunt aparate folosite pentru a opune o rezistenta trecerii fluidului pe un anumit circuit cu reglarea debitului de curgere .

Pinola produce drosele (rezistente hidraulice) reglabile, tip traseu cu supapa de ocolire.

Diverse
S.C. Pinola SRL executa si piese de schimb de serie mica dupa documentatia beneficiarilor sau dupa un model pus la dispozitie de client. Astfel am realizat produse pentru industria metalurgica (role de laminare, axe pentru role, ansamblu rola, cuple, casete cu role, lanturi cu zale, etc.), pentru industria textila (masini manuale de tesut si tuns covoare si piese de schimb pentru acestea), pentru industria lemnului etc.
[ Home | Despre noi | Produse | Aplicatii | Servicii | Contact ]Copyright (c) 2006.  SC Pinola SRL - All rights reserved  Design&promotion
by ADVERCO